Cumartesi, Nisan 27, 2024

MrBeast Gelir Testi Yapıyor! Kaç Para Kazanacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

MrBeast, şu an için açık ara sosyal medyanın en büyük fenomeni olarak gösterilebilir. Takipçi sayılarını ve yer aldığı projeleri saymakta zorlanıyoruz. Güncel abone sayılarına baktığımız zaman ünlü ismin 231 milyon YouTube abonesinin bulunduğunu görüyoruz. Tabii ki bu denli büyük bir kitleye sahip olması, ünlü ismin çok ciddi paralar kazandığı anlamına geliyor. Zaman zaman ünlü ismin yaptığı projelerde de harcanan bütçelere şahit oluyoruz. Bu kez ise durum biraz daha farklı. MrBeast gelir testi yapacak. Bunun için de X platformunu yani Twitter’ı kullanacak.

MrBeast, İlk Defa X’te Video Yayınladı ve Kazanç Testine Başladı

Aslında bakarsanız konu Elon Musk’ın teklifine dayanıyor. Ünlü isim daha önce MrBeast’e X üzerinden video paylaşması konusunda teklifte bulunmuştu.

MrBeast ise bu teklifi geri çevirmiş ve X platformunda yayın yapmayı düşünmediğini dile getirmişti. Görünen o ki ünlü isim minik bir gelir testi yapmak adına kararından vazgeçti.

1 dolarlık araba veya 1000 milyon dolarlık araba videosunu X platformu üzerinden paylaşan ünlü isim, platformdan ne kadar gelir elde edeceğini merak ettiğini ve gelecek hafta bu konuda yeni bir paylaşım yapacağını açıkladı.

1 hafta içerisinde ünlü isim ne kadar kazanç elde edecek göreceğiz. Kazanç raporları X için de önemli bir reklam olacak. Platformun rakip sosyal medya uygulamalarının önüne geçmesi adına güzel bir fırsat.

MrBeast

Tabii ki olay kazanç miktarlarının ne kadar olduğu ile alakalı. Tatmin edici rakamlar ortaya çıkarsa ve bunlar şeffaf rakamlar olursa, popüler yayıncıların X platformunu da önemsemeye başladığını görebiliriz. Soruların cevabını gelecek hafta alacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler