Çarşamba, Nisan 24, 2024

Galaxy Note 20 Aynı Anda Çift Parmak İzi Okuyabilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy Note 20 hızla yaklaşıyor. Yaz sonu, Sonbahar aylarının başında yeni telefon gelecek. Note serisi ile belli bir çizgiyi koruyan Samsung’un bu sene rakipleri de çok ciddi.

İlk bilgileri incelediğimiz zaman, tüm bu rakiplere gözdağı verecek teknolojilerin işaret edildiğini görüyoruz. Bunlardan biri Qualcomm 3D Sonic Max.

Ekran altından parmak izi okuma teknolojisinin yeni nesli olan Qualcomm 3D Sonic Max teknolojisini ilk kullanan akıllı telefonun Galaxy Note 20 olacağı söyleniyor.

Galaxy Note 20, Qualcomm 3D Sonic Max ile daha güvenli olacak

Qualcomm 3D Sonic Max teknolojisi, akıllı telefonlar için yeni bir dönemin kapısını aralayacak. Standart sensörlerde maksimum olarak tek parmak okutabiliyorsunuz. Hem algılama hızı düşük hem de ekranın alanından çok küçük bir parça alınıyor. Bu da işleri biraz zorlaştırıyor.

Qualcomm’un yeni teknolojisi, standart sensörlere göre 17 kat daha geniş ve ekranın alt kısmında daha geniş bir yer kaplıyor. Telefonun ekran boyutuna göre tamamen alt kısmın boyutlarına uyan bir sensör kullanılıyor.

Galaxy Note 20

20 X 30 mm ölçülerinde olan sensör, aynı anda iki parmak izi okumaya izin veriyor. Tek parmak izi yerine aynı anda iki parmak izinin okunması, 2 kat daha yüksek güvenlik önlemi demek.

İddialar doğru çıkarda Samsung Galaxy Note 20‘de bu sensörü kullanırsa, başlangıcı yapan ilk marka olmayı başaracak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler