Çarşamba, Nisan 24, 2024

Galaxy Note 9’un Tanıtım Videosu Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un yeni canavar modeli Note 9‘un resmi tanıtım videosu sızdırıldı!

Samsung uzun zamandır yeni bir model üzerinde çalışıyordu. Samsung’un en yüksek özelliklere sahip yeni modeli Galaxy Note 9 kısa bir süre sonra tanıtılacak. Ancak cihaz ile alakalı hala resmi bir video yok.

Kısa süre önce elde edilen bilgilere göre Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9‘un tanıtım videosu sızdırıldı. Videoyu yazımızın hemen altından izleyebilirsiniz. Video içeriğini merak edenlere ise cihazın en ilgi çekici özelliklerinin gösterildiğini söyleyebiliriz.

9 Ağustos‘ta New York‘ta tanıtılacak olan Note 9, 24 Ağustos‘ta satışa sunulacak. Tanıtıma bu kadar kısa süre kalmışten Note 9’un tanıtım videosunun yayınlanmasıda kullanıcıların merakını artırdı.

samsung note 9 2

Videoyu şöyle bir inceleyecek olursak cihazın mavi renkli versiyonundan sarı S-Pen çıkıyor. Yani cihazın rengine göre S-Pen‘in rengi farklılık gösterecek. Videonun devamında cihazın bataryasından bahsediliyor. Cihazın 1 günü çok rahat çıkardığı gözleniyor.

Yine microSD kart desteği cihazda mevcut. Videoda takılan SD Kart’ın 512GB olmasıda cihazın desteklediği maksimum microSD kart büyüklüğünü ortaya koyuyor. Videonun devamında galerideki çeşitlilik gösteriliyor. Buradada yine hafızanın büyüklüğü gösteriliyor.

Samsung’un yeni cihazı Galaxy Note 9 birçok yeni özellik ile birlikte 24 Ağustos’ta satışa sunulacak. 4 gün sonra tanıtımı olan Note 9, ilk defa gözler önüne çıkacak. Sizce Note 9 beklenilen ilgiyi görecek mi? Siz Note 9 satın almayı düşünüyor musunuz? 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler