Cuma, Temmuz 26, 2024

GeForce NOW Türkiye Fiyatları ve Paket Seçenekleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

İyi bir sisteme sahip değilsiniz ama bir yandan da güncel oyunları oynamak istiyorsunuz. İşte tam da bu noktada devreye bulut oyun sistemleri giriyor. Uzak sistem bağlantısı ile güncel oyunları oynamanızı sağlayan bulut oyun servisleri, yavaş yavaş popülerlik kazanmaya devam ediyor. Ülkemizde de bu alanda GeForce NOW gibi iddialı bir servis var.

Ülkemizde Game+ olarak da bildiğimiz sistem, Nvidia’nın bulut oyun hizmeti olarak karşımıza çıkıyor. Sürekli yeni oyunların eklendiği servis için kilit nokta ise fiyatlar. Bir kaç gün önce gelen zamlardan sonra, servisin fiyatları bir kez daha gündeme oturdu. O zaman gelin servisin fiyatlarını bir değerlendirelim.

GeForce NOW
GeForce NOW Türkiye Fiyatları ve Paket Seçenekleri 2

GeForce NOW Türkiye Fiyatları! Hangi Paketler Var?

Her seferinde değişen fiyatlar için ayrı ayrı haber paylaşmaktansa, güncel fiyatları takip edebileceğiniz bir sabit içerik oluşturalım. Fiyatlar değiştikçe, mümkün olduğunca bu içeriğimizi güncelleriz. Şimdi son fiyatlara bir bakalım.

Basic – ÜcretsizPremium Aylık – 140 TLPremium 3 Aylık – 300 TLPremium 6 Aylık – 520 TLPremium Yıllık – 960 TL
Standart ErişimSınırsız OturumSınırsız oturum sayısıSınırsız oturum sayısıSınırsız oturum sayısı
Sınırlı Kapasite6 saat oturum süresi6 saatlik oturum süresi6 saatlik oturum süresi6 saatlik oturum süresi
30dk Oturum SüresiÖncelikli erişimÖncelikli ErişimÖncelikli erişimÖncelikli erişim
RTX OnRTX OnRTX OnRTX On

Görüldüğü gibi uzun vadeli paketler daha avantajlı. Ama fiyat dışında ek bir avantaj sağlıyorlar mı derseniz sağlamıyorlar gibi gözüküyor. İşin özete daha uzun soluklu satın alımlarda daha uygun fiyat seçenekleri var. Dijital yayın platformlarındaki benzer fiyatlandırma durumu gibi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler