Cuma, Nisan 26, 2024

GeForce RTX 3090 Ti Çıkış Tarihi için Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

GeForce RTX 3090 Ti, Nvidia’nın şu ana kadar sunduğu tüm RTX 30 modellerinden üstte bir model olacak. CES 2022 etkinliğinde bu kartı gördük. Kartın özelliklerinden ise çok fazla detay görmedik.

Resmi duyurunun yapılmasını ve kartın tüm özelliklerinin resmi olarak açıklanmasını bekliyorduk. Fakat aradan uzun bir süre geçmesine karşın yeni ekran kartı için beklenen bu bilgiler paylaşılmadı.

Hatta kartın ne zaman çıkacağı konusunda da detay elde etmek mümkün olmadı. Nvidia ne zaman beklediğimiz duyuruyu yapacak derken, yeni model için yeni bir sızıntı geldi.

GeForce RTX 3090 Ti Mart Sonu Tanıtılabilir

Markanın 3090 Ti modeli için yol haritasını gösteren yeni bir belgeyle beraber söz konusu ekran kartının ne zaman tanıtılacağı sızdırıldı.

Bu belgeye göre yeni ekran kartı 29 Mart tarihinde detaylı tanıtımla duyurulacak. İşin güzel yanı ise tanıtımın hemen ardından ekran kartının piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yani sızıntı doğru çıkacak olursa, önce ekran kartının tüm teknik bilgilerini göreceğiz sonrasında ise yeni ekran kartının piyasada yer alacak olan modellerini göreceğiz.

GeForce RTX 3090 Ti

Açıkçası teknik özellikler konusunda henüz tüm detaylar resmi olarak açıklanmamış olsa da sızdırılan bilgiler üzerinden kart hakkında az çok bilgi sahibi olduğumuzu söyleyebiliriz. Asıl önem verdiğimiz konu ise bu kartın fiyatının ne olacağı.

İşte fiyat konusunda da Mart sonunda yapılacağı söylenen bu tanıtımı beklemek gerekecek. Ucuz olmayacak orası kesin ama RTX 3090 modeline göre ne kadar yüksek bir fiyatla gelecek işte orası soru işareti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler