Perşembe, Mart 28, 2024

Google, Chrome Açılış Sayfasına Photos Entegrasyonu Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji, yazılım ve internet devi Google, internet tarayıcısı Chrome‘un Yeni Sekme Sayfasına daha fazla özellik eklemek için geliştirmeler yapıyor ve bu geliştirmelere ait en son örnek ise Google Fotoğraflar entegrasyonu.

Artık Chrome’u açtığınızda ya da yeni bir sekme oluşturduğunuz sizleri karşılayan ekranın en alt kısmında Google Fotoğraflara ait bir kart göreceksiniz. Şirket tarafından konu hakkında verilen demeçte şu sözler yer alıyor; “En sevdiğiniz kişilerin anılarını ve daha fazlasını görün. Her oturum açtığınızda Google Fotoğraflar’daki anılarınızı keşfetmeye başlayın.”

“Hatıraları Gör” isimli özellik açık olduğu zaman yeni sekme sayfasında üç farklı anıyı karşınıza çıkarıyor olacak. Bu Google Fotoğraflar entegrasyonunu en son ChromeOS beta sürümünde (sürüm 104) keşfedildi, ancak Chrome tarayıcısının kararlı kanalında yaygın olarak kullanıma sunulmadı. Aşağıdaki bayrağı kullanarak, özelliği genel kullanım öncesinde etkinleştirebilirsiniz:

chrome://flags/#ntp-photos-module
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler