Perşembe, Mayıs 9, 2024

Google Dökümanlar için Emoji Desteği Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık günümüzde dökümanlara emoji eklemek normal hale geldi fakat internet devi Google’ın çevrimiçi belge düzenleme uygulaması Google Docs (Google Dökümanlar) halen daha emoji konusunda kolaylıklar sağlayamıyordu – bugüne kadar –

Google, yayınladığı bir güncelleme ile Google Dökümanlar için emoji desteğini yayınladı ve nasıl kullanabileceğinizi de gösterdi. Artık Google Dökümanlar içerisinde “@” ibaresini kullanarak emoji menüsünü açabilir ya da “@smile” şeklide emoji adını yazarak satır içerisine emoji eklemesi yapabilirsiniz.

google docs emoji
Google Dökümanlar için Emoji Desteği Yayınlandı! 2

Bu yılın başlarında Google, yalnızca @ yazarak Google Dokümanlar’da bir e-posta oluşturma ve taslak oluşturma özelliğini de tanıttı. Sembolü yazdığınızda açılan açılır arama menüsünü aşağı kaydırdığınızda başka kısayollar da mevcut.

Google tarafından yapılan açıklamada özelliğin, eski G Suite Basic ve Business müşterileri ile Google Workspace müşterilerinin kullanabileceği belirtildi. Özelliğin kullanıma sunulması bazı kullanıcılar için zaten başladı. Özellik şu anda çok sayıda normal Google Dokümanlar kullanıcısını kapsıyor gibi görünüyor.

Eylül ayının sonlarına doğru tüm kullanıcılar yeni özelliği rahatlıkla kullanabilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler