Perşembe, Mayıs 9, 2024

LC Waikiki, Metaverse Mağazasını Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizin en popüler giyim mağazası zincirlerinden LC Waikiki, metaverse dünyasına giriş yaptı. Artık LC Waikiki Metaverse Dükkanı sayesinde kıyafetleri üç boyutlu olarak inceleyerek satın alabileceksiniz.

Türkiye Cumhuriyeti merkezli ve çok uluslu giyim mağazası zincirimiz LC Waikiki, geride bıraktığımız Mart ayında metaverse projesini sınırlı sayıda kullanıcı grubu ile açtığını duyurmuştu.

Screen Shot 2022 08 29 at 22.24.36
LC Waikiki, Metaverse Mağazasını Kullanıma Sundu! 3

MetaStore mağaza şu anda sınırlı kullanıcı grubu ile test ediliyor!

LC Waikiki’nin metaverse projesi olan MetaStore, şu anda sınırlı kullanıcı grubu ile test ediliyor ve proje tamamlandığı zaman müşteriler sanal ortamda ürünleri inceleyebilecek ve satın alabilecekler. Bu proje kapsamında sanal mağaza Masal Diyarı, Anime, Waikiki Sahili ve Pijamasal gibi temalı ürünleri de satışa sunacak.

Screen Shot 2022 08 29 at 22.26.26
LC Waikiki, Metaverse Mağazasını Kullanıma Sundu! 4

LC Waikiki MetaStore projesi hakkında paylaşılan bilgilere göre sanal metaverse mağazası Unreal Engine motoru kullanılarak geliştiriliyor ve geliştirme aşamasında tamamen LC Waikiki’nin iç kaynakları kullanılıyor. 16 kişiden oluşan çekirdek ekibin yanı sıra, pazarlama gibi müşteriyle birebir iletişimi olan farklı departman katılımcıları ile platformun deneyimi zenginleştiriliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler