Cuma, Nisan 19, 2024

Hafifliği ile Dikkat Çeken Fujitsu Lifebook WU-X/G2 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya merkezli teknoloji üreticilerinden Fujitsu, dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı olarak nitelendirebileceğimiz Lifebook WU-X/G2 dizüstü bilgisayar modelini tanıttı. Yalnız 634 gram ağırlığa sahip bu dizüstü bilgisayar Apple’ın iPad Pro tabletinden bile daha hafif.

Şirket, bugün düzenlediği lansman etkinliğinde yeni nesil dizüstü bilgisayarı Lifebook WU-X/G2 modelini tanıttı. Dizüstü bilgisayar hafifliği ile ön plana çıkarken 13.3 inç boyutunda Full HD çözünürlüğünde ekran ile geliyor ve biyometrik kimlik doğrulama tarafında parmak izi okuyucusu sunuyor.

Powerbank ile şarj edilebiliyor!

Fujitsu Lifebook WU XG2
Hafifliği ile Dikkat Çeken Fujitsu Lifebook WU-X/G2 Tanıtıldı! 2

Fujitsu Lifebook WU-X/G2, gücünü 12.nesil Intel Core işlemciden alırken bellek tarafında 8GB, 16GB ve 32GB LPDDR4X RAM sunarken dahili depolama alanı tarafında 256GB ile 2TB aralığında seçenek sunuyor. Bağlantı teknolojileri tarafında Bluetooth 5.1 ve Wi-Fi 6 bulunan dizüstü bilgisayar içerisinde barındırdığı donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 25WHr kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Oldukça küçük bir batarya ile gelen dizüstü bilgisayarı 11 saate kadar kesintisiz kullanabilirken, bir powerbank ile şarj edebilmek mümkün. Fujitsu Lifebook WU-X/G2 şu anda Japonya pazarında satışa sunuldu, diğer pazarlara gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler