Cuma, Nisan 26, 2024

Honor Earbuds 3 Pro Resmi Olarak Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Honor Earbuds 3 Pro, bugün Mobil Dünya Kongresi’nde resmi olarak tanıtıldı. yüksek çözünürlüklü seramik tweeterlara sahip kablosuz kulaklık 11mm sürücülü koaksiyel Çift Sürücü tasarımına sahip. Kulakiçi kulaklıklar yakınlık keşfi, çift cihaz bağlantısı, sıcaklık ölçümü, aktif gürültü azaltma, ses geçişi, akıllı dinamik gürültü azaltma, kulak kanalına uyarlanabilir aktif gürültü engelleme, aşınma sızıntısı telafisi, görüşme esnasında gürültü azaltma, aşınma algılama, düşük gecikme gibi çok sayıda ilgi çekici özellikle birlikte geliyor.

Honor Earbuds 3 Pro özellikleri neler?

honor earbuds 3 pro özellikleri
Honor Earbuds 3 Pro Resmi Olarak Duyuruldu! 2

Tam Kablosuz Kulaklık, 10 metre menzil sunan Bluetooth 5.2 teknolojisiyle birlikte geliyor. Her bir kulaklık 42 mAh kapasiteli bataryaya sahip ve şarj kutusu ise 410 mAh kapasiteli batarya ile birlikte geliyor. Kulakiçi kulaklıklar Aktif Gürültü Azaltma teknolojisi kapalıyken tek bir şarj ile 6 saate kadar oynatma süresi sunuyor. Şarj kutusu ile birlikte bu süre 24 saate kadar uzayabiliyor.

Aktif Gürültü Azaltma açıkken kullanıcılar tek bir şarjla yaklaşık 4 saat ve şarj kutusuyla birlikte 16 saat oynatma süresi elde edebiliyorlar.

Honor Earbuds 3 Pro, USB Type-C bağlantı noktası üzerinden veya kablosuz olarak (2,5W) şarj edilebiliyor. Kulaklıklar yalnızca beş dakikalık şarj süresiyle 2 saatlik oynatma süresi sunuyor ve tamamen şarj olması yalnızca 30 dakika sürüyor. Şarj kutusu ise yalnızca bir saat içerisinde tamamen şarj olabiliyor.

Honor Earbuds 3 Pro fiyatı ne kadar?

Honor Earbuds 3 Pro, 199 Euro fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü ancak piyasaya çıkış tarihleri ülke ve bölgeye göre değişiklik gösterecek. Renk seçenekleri arasında Gri, Siyah ve Beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler