Cuma, Nisan 26, 2024

Honor, yeni telefonu X10 5G’yi tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon piyasasında büyük işler yapan Huawei‘nin bir alt markası olan Honor, yeni telefonu X10 5G‘yi tanıttı. İsterseniz fazla uzatmadan teknik detaylara geçelim.

Honor X10 5G’nin teknik özellikleri nelerdir ?

Telefonun tasarımına baktığımızda bizleri çentiksiz bir yapı karşılıyor. Telefonun ekranı 6.63 inç boyutunda ve IPS LCD bir ekrana sahip.

Honor X10 5G‘nin ekran özelliklerinden bir diğeri ise telefonun kullanıcılara 90Hz yenileme hızı ve 180Hz dokunmatik yenileme özelliğini sunuyor olması.

honor x10 5g.

Telefon, 6GB ve 8GB olmak üzere LPDDR4X RAM‘e sahip olacak. Bunun yanı sıra 64 GB ve 128 GB UFS 2.1 depolama alanı seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Honor X10 5G‘nin işlemcisine bakacak olursak, bu telefonda Kirin 820 5G isimli yonga kullanılıyor. Kullanılan bu işlemci ile birlikte telefon 1003 Mbps kadar indirme hızına ulaşabiliyor.

honor x10 5g

Son olarak telefonun kamera özelliklerine gelelim. Bu telefon 16 MP çözünürlüğünde açılabilir pop-up bir selfie kamerası kullanıyor. Bunun yanı sıra telefon üç adet arka kameraya sahip. Dikdörtgen bir çerçeve içine yerleştirilmiş bu kameralardan olan ana kamera 40 MP çözünürlüğe sahip. Ana kameranın yanında 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP derinlik sensörü yer alıyor.

Telefonun yapımcıları, Honor X10 5G‘nin düşük ışıkta rakiplerine göre daha fazla ışık yakalayabileceğini ve telefonun gece çekim özelliğinin çok iyi olacağını iddia ediyor. Bunun yanı sıra Honor X10 5G hızlı sahne odaklama, yapay zeka sahne algılama ve AIS handheld Super Night Scene 2.0 ve 4K UHD özelliklerini de kullanıcılarına sunuyor.

honor x10

Telefonun batarya kısmına gelecek olursak 4.300mAh kapasitesine sahip olduğunu görüyoruz. Bunun yanında telefon, 22.5W hızlı şarj özelliğini de kullanıcılara sunuyor.

Telefon hakkında anlatacaklarımız kısaca böyle. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler