Cuma, Nisan 19, 2024

HTC Android N 7.0 Alacak Cihazları Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android Nougat 7.0 sürümü duyurulduktan sonra firmalar da yeni android sürümünün hangi cihazlara geleceği konusunda istişareler başladı. HTC firması da Android Nougat 7.0 alacak cihazlarının listesini Twitter üzerinden duyurdu. İşte HTC Android 7.0 alacak cihazlar listesi ve detayları..

Hangi Cihazlar HTC 7.0 Nougat Alacak ?

Tayvanlı akıllı telefon firması çok yakında cihazlara göndereceği Android 7.0 Nougat güncellemesi ile ilgili bir tweet attı. Bu tweet sonucunda hangi akıllı telefonlarının Android 7.0 alacağı belli oldu. Yapılan açıklamaya göre cihaz listesi şu şekilde oldu:

htc-7-0-alacak-cihazlar


HTC Twitter Hesabından Duyurdu

HTC’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre HTC 10, HTC One A9 ve HTC One M9 cihazları Android Nougat 7.0 güncellemesini kısa süre içerisinde alacak. Ancak HTC bu güncelleme ile ilgili henüz bir tarih paylaşmadı. Hatırlayacak olursanız HTC Marshmallow güncellemesi çıktıktan sonra 90 gün içerisinde cihazlara dağıtımını gerçekleştirmişti. Eğer Tayvanlı firma aynı politikayı uygulayacak olursa yine aynı zaman dilimi içerisinde gönderilmiş olacaktır.

HTC-Nougat
Şu konuya da açıklık getirmemizde fayda var: Bazı takipçilerimiz “e bu cihazlara geldi de, diğer modellere gelmeyecek mi ?” sorusunu sorabiliyorlar. Bu sorunun cevabı olarak tabii ki zaman içerisinde tekrar Android 7.0 güncellemesi cihazlara gönderilecektir. Biz de HTC‘nin izlemiş olduğu politikayı yakından takip ediyor olacağız. HTC dışında diğer akıllı telefon markalarının hangi cihazlarına Nougat güncellemesini vereceğini merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler