Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei Mate X2 Tasarımları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli teknoloji devlerinden Huawei‘nin 22 Şubat 2021 tarihinde amiral gemisi düzeyinde katlanabilir Huawei Mate X2‘nin yeni bir versiyonunu duyurması heyecanla bekleniyor. Şimdiye kadar şirket, cihaz üzerinde oldukça sıkı bir gizlilik tutmayı başardı, ancak daha önceki patentler ve şimdi yeni çıkan bir temel render, şirketin dışa doğru katlanan ekranı terk ettiğini ve Samsung Galaxy Z Fold ile benzer bir tasarıma karar verdiğini doğruluyor gibi görünüyor.

huawei mate x 2
Huawei Mate X2 Tasarımları Sızdırıldı 2

Görüntü Weibo’da Digital Chat Station tarafından yayınlandı ve 2270 × 1160 piksel çözünürlüğe sahip 6,5 inç 21: 9 en boy oranlı harici ekran ve 8,01 inç 2,480 × 2,200 piksel dahili katlanabilir ekran dahil olmak üzere bazı özellikler içeriyordu. Sızıntı ayrıca, cihazın 16MP + sensörlü çift öne bakan bir özçekim kameraya sahip olacağını ve içeride ön kamera olmayacağını gösteriyor.

Görüntülerde her ne kadar ana ekranda özçekim kamerasının olmadığını görsekte her an bir ekran altı kamera(Under Display Camera – UDC) teknolojisi ile gelebileceğini de unutmayalım.

Daha önceki sızıntılar, cihazın 5nm Kirin 9000 SoC ile çalışan, 16MP, 12MP ve 8MP sensörlerden oluşan bir grup ikincil sensör, 4.400 mAh pil ve 66w hızlı şarj ile 50MP ana kameraya sahip olacağını öne sürmüştü. Ne yazık ki, yeni tasarımın daha düşük bir fiyat getirmesi beklenmiyor ve telefonun en az 2000 dolar fiyat etiketi üzerinden satışa sunulması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler