Çarşamba, Nisan 24, 2024

Huawei MatePad Pro Türkiye’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, iPad Pro’nun rakibi olarak piyasaya sürdüğü MatePad Pro’yu Türkiye’de satışa sundu. Cihaz markanın internet mağazasına satışa çıktı. Huawei, akıllı telefon ve bilgisayar alanlarındaki öne çıkma planlarını tablet bilgisayarlar üzerine de kurmuş diyebiliriz.

MatePad Pro, 4.9 mm boyutundaki çerçeveleri ile ekran-gövde olarak %90 orana sahip. Magnezyum alaşımdan üretilen kavisli gövdesi, sağlam ve ergonomik.

Huawei MatePad

Teknik Özellikler

  • Kirin 990 işlemci
  • 10.8 inç 2K LCD ekran
  • Mali G-76 grafik işlemci
  • 8 GB RAM
  • 128 GB depolama
  • Android 10 işletim sistemi
  • 7250 mAh batarya

Cihaz, Google servisler yüklü bir şekilde gelmiyor.  Arayüz olarak EMUI 10.0.1 ve Google servisleri yerine, Huawei Mobil Servisler ile birlikte gelecek.

sizeimg

MatePad Pro, 20 W şarj adaptörüne sahip ve 40 W Huawei hızlı şarj desteğine sahip. Ağırlık olarak 460 g olmasından kaynaklı taşıma kolaylığı sağlıyor.

Cihaza 4.299 TL fiyatla sahip olabilirsiniz, buna ek 999 TL değerindeki Huawei akıllı manyetik klavye ve 699 TL değerindeki M-Pencil dokunmatik kaleme sadece 1’er TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

MatePad Pro, kablosuz şarjı destekleyen ilk tablet olma özelliğini taşıyor. Huawei ClariVu ekran geliştirme teknolojisi ile birlikte yüksek kaliteli görüntüler sunmayı hedefliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Huawei MatePad Pronun belli bir fark ile kalem ve klavyesine sahip olurken, pubg videosunu hiç rastlayamadım klavye var ama oyun içinde işlevsiz mi kalıyor bunun bir inceleme videosu çıkar mı? Yada bir yerlerde var mı? Ona göre bu kadar farkı vermeyip, T5 modelini alalım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler