Cuma, Mart 29, 2024

Instagram da1 İçeriği Aynı Anda Yönetilen Tüm Hesaplara Gönderebilirsiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çoğumuzun kullandığı hatta bazılarımızın günlük hikaye atmadan duramadığı sosyal medya platformu İnstagram’in yeni bir özelliği keşfedildi. Yeni çıkan özelliği , birden fazla hesaba sahip kullanıcıların aynı anda tüm yayınlarına aynı içeriği yayınlamalarına olanak veren bir özellik ortaya çıktığı açıklandı. Ancak bu özellik her telefon da kullanılmıyor.  

Sadece İos Cihazlarda Görülüyor

Özellik iOS kullanıcıları için şuan mevcut .Kullanıcılar daha önce manuel olarak veya bir üçüncü taraf uygulaması aracılığıyla farklı hesaplardan içerik göndermek zorunda kalıyorlardı. Bu, aynı içeriği göndermek istediklerini varsayarak birden fazla hesabı yöneten herkes için süreci kolaylaştırıyor. Instagram, son birkaç aydır yeni özellikler ve araçlar geliştiriyor. Ekim ayında, Facebook’un sahip olduğu fotoğraf paylaşım ağı , fotoğraflar ve başlıklardaki zorbalıkları tespit eden bir makine öğrenme aracı ortaya çıkardı .

Screenshot 8

Aralık ayında bir raporda Instagram, yaratıcının hesaplarını yüksek profilli kullanıcılar için test ettiğini söyledi . Platform, etkileyicilere günlük ve haftalık izleyici verileri ve takipçilerinin sayıları hakkında bilgi vermek için araçlar geliştirmeyi planlıyor. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler