Perşembe, Nisan 18, 2024

Instagram DM Özelliği Masaüstü Sürümüne Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram DM özelliği için son dönemde ardı ardına güncellemeler yapılmaya başlanmıştı. Güncellemeler sadece mobil uygulamada sınırlı kalmadı. Masaüstü sürümü için de beklenen haber sonunda geldi.

Aslında uygulama Şubat ayında masaüstü sürümü için Instagram DM özelliğini test etmeye başlamıştı. Bu şekilde kullanıcıların herhangi bir başka uygulamaya ihtiyaç kalmadan, bilgisayarlarını kullanarak direkt mesaj gönderme özelliğini kullanması sağlanacaktı.

Masaüstünden Instagram DM özelliği tüm kullanıcılara açıldı

Şubat ayında sadece geliştiricilere sunulan özellik, tüm kullanıcılar için yayınlandı. Artık bilgisayarınızdan Instagram direkt mesaj gönderme işlemini gerçekleştirebileceksiniz. Şu an için güncellemenin tüm kullanıcılara ulaşmamış olduğunu da belirtelim. Her güncellemede olduğu gibi Instagram yine kademe kademe güncellemeleri yayınlamakta.

Instagram DM

Bu da tüm kullanıcıların şu an için bilgisayarlarından direkt mesaj gönderemeyeceği anlamına geliyor. Güncellemenin tamamlanması ve tüm kullanıcılara ulaşması muhtemelen birkaç günü alacaktır. Bundan sonraki süreçte Instagram’ın daha ne gibi özellikleri masaüstü sürümüne sunacağı ise merak konusu. Son dönemde mobil uygulama dışında bu yöne de ilgi gösterildiğini görmekteyiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler