Pazar, Nisan 28, 2024

Instagram’a Okundu Bilgisi Kapatma Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde 2.35 milyar kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformu Instagram’ın yeni özelliği test ediliyor. Getirilmesi beklenen özellikle beraber görüldü bilgisinin kullanıcılar tarafından kontrol edilebiliyor olduğunu göreceğiz. Bu özellik sayesinde mesajı alan taraf görüldü bilgisine ulaşamayacak.

13c19a182a0e7fa607dda3819b7402d46e435bdc

Getirilmesi beklenen özelliğin,  Marj Zucerberg ve Adam Mosseri’nin Instagram Broadcast kanallarında yakın zamanlarda duyurulması ve tüm kullanıcıların kullanımına sunulması bekleniyor.

Yetkili kişiler tarafından yapılan açıklamalara göre Instagram uygulamasında mesajlaşmaların okundu bilgilerinin kapatmalarını sağlayacak olan  özellik şu an test aşamasında.

insta

Adam Mosseri tarafından paylaşılan görselde özelliğin nasıl aktif edilebilecek olduğu sohbette nasıl gözüktüğünü görebiliyoruz. Adam Mosseri’nin paylaşmış olduğu ekran görüntüsünden bu özelliğin Gizlilik ve Güvenlik bölümünde seçenekler arasında bulunabileceğini anlayabiliriz.Bu özelliğe WhatsApp gibi sosyal medya platformlarından aşinayız. Kullanıcılar tarafından beklenen yeni sistemin Instagram uygulamasına da gelmesi bekleniyor.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler