Cuma, Mart 29, 2024

Instagrama Beklenen Özellik Geliyor Mu?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şahsen Instagram da en eksik gördüğüm özelliklerden birisi bir kişinin profiline girdiğimde beni takip edip etmediği hakkında bir fikre sahip olamamaktı. Twitter’dan alıştığımız bu özellik gerçekten de zaman zaman işleri kolaylaştırabiliyor ve insanın gözü bunu bulmayı arıyor. Görünen o ki çokta uzakta olmayan bir tarihte bu özelliğe tüm kullanıcılar kavuşacak.

Henüz resmi açıklaması gelmemiş olsada farklı yerlerdeki kullanıcılardan gelen yorumlara göre Instagram bu özelliği test sürümü olarak, belirlediği bir kısma dağıtmaya başlamış durumda. (Varsa) Hatalar çözülüp tüm sürüme geçildikten sonra yapılacak güncelleme ile herkese sunulacaktır. Yukarıda da söylediğim gibi ben bu özelliği çokta uzakta görmüyorum. Gelecek özelliğin görünümü hakkında paylaşılan resimler ise şöyle:

instagram

 

instagram2 1 

Dünyanın farklı bölgelerinden atılan tweetlerden de anladığım kadarıyla özelliği bekleyen sadece ben değilmişim. Daha resmi olarak yayınlamasa bile özelliğin ciddi bir seviyede ses getirmiş olması Instagram’ın ne kadar doğru bir hamle (geçte olsa) yaptığını gösteriyor.

Facebook bünyesine katıldıktan sonra gelişimine hız kasan Instagram hakkında yeni bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz..

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler