Perşembe, Mart 28, 2024

iPhone Android Silinen Dosyaları Kurtarma – Dr.Fone Recovery

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda iOS ve Android üzerinden dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde aktarabilmek için program önerisinde bulunmuş ve ardından silinen dosyalarınızı da geri getirebilmeniz için Dr.Fone Recovery programının incelemesini gerçekleştirmiştik. Bugün de yine ürünün teknik detaylarına ve programın özelliklerine bakacağız.

Switch Özelliği

Adından da anlayacağınız üzere Switch özelliğini kullanarak iOS‘tan Android bir cihaza kolayca veri aktarımı yapabiliyorsunuz. Veri aktarımı derken bunların içerisine fotoğraf, video, dosya veya belgeler de dahil. Yapmanız gereken programı bilgisayarınıza veya telefonunuza kurduktan sonra Switch özelliğini açarak ilgili dosyalarınızı işaretleyip, transfer etmek.

Bu transferi başlattığınız anda veri kaybı yaşamadan ve dosyalarınızın boyutları küçültülmeden kolay bir şekilde yapabilmeniz mümkün. Mesela sosyal medyada bir fotoğraf paylaştığınız zaman o fotoğrafın boyutu nasıl düşüyor ve sıkıştırılıyor. Sonrasında çektiğiniz orijinal görüntü ile aralarında çok fark oluyorsa, Dr.Fone Switch özelliğinde bunları yaşamamış oluyorsunuz.

Zaten telefonunuza uygulamayı indirdikten sonra, Switch özelliğini açtığınız zaman telefonunuzda bulunan tüm dosya ve belgeler görüntüleniyor. Siz ekrandan sadece seçerek, ileri demeniz yeterli oluyor. Switch özelliğine ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

drfone phone switch sc

drfone phone switch

Recovery Özelliği

Belki de yaşamış olduğumuz en büyük sıkıntılardan bir tanesi. Silinen bazı fotoğraf, video veya önemli dosyalarımız sonradan çok işimize yarayabiliyor. Veya sizin bilginiz dahilinde olmadan çok aradığınız bir belge silinebiliyor. Bu gibi durumlarda piyasada pek çok Recovery programı var. Fakat Dr.Fone uygulaması üzerinden edineceğiniz Recovery özelliği gerçekten çok başarılı diyebilirim.

Uygulamayı açtıktan sonra menü kısmından telefon seçiminizi Android/iOS olarak yapıyorsunuz. Ardından Recovery seçeneğine geliyorsunuz. Tarama ekranı karşınıza çıktıktan sonra fotoğraf, video veya belge olarak ayrıştırabilmeniz mümkün. Ardından ne kadar fazla taranacak dosyanız varsa, süre o kadar da uzayacaktır. Ortalama bir 4-5 dakika kadar bekledikten sonra, silinen içeriklerinizi tekrar geri getirebilirsiniz.

Recovery özelliğine ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

ios recover iphone 02

ios recover iphone 03

ios recover iphone 04

Başka Ne Özellikler Var?

Sadece programı Recovery veya Switch olarak düşünmeyin. Toplamda 8 farklı özelliği bulunuyor. Bunlar ise şu şekilde;

  • Recover
  • Switch
  • Erase
  • Unlock
  • Transfer
  • Backup & Restore
  • Repair
  • Restore Social App

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Dr.Fone yazılım ekibi belli dönemlerde uygulamalara yeni özellikler de getirebiliyor. Bu sayede sizin belki de sonradan ihtiyacınız olabilecek bir güncellemeyi daha almış oluyorsunuz.

Eğer daha detaylı bir bilgi isterseniz, geçtiğimiz hafta hazırlamış olduğumuz inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yine sormak istediğiniz tüm detayları, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Bir sonraki incelememizde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın hoşça kalın!

Silinen Dosyaları Geri Getirme Programı – Dr.Fone Recovery İnceleme

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler