Çarşamba, Nisan 17, 2024

Lenovo, IdeaPad 5i Pro ve IdeaPad 5 Pro’yu Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2021’de Lenovo bugün, bugüne kadarki en güçlü IdeaPad dizüstü bilgisayarları olan IdeaPad 5i Pro ve IdeaPad 5 Pro‘yu duyurdu. Bu dizüstü bilgisayarlar 14 inç ve 16 inç ekran boyutlarında ve dış çephesi tamamen metal kasaya sahip. Bulut Grisi veya Fırtına Grisi renk seçeneklerinde satışa sunulacak. Ayrıca Lenovo, daha iyi görüntüleme deneyimi için 16:10 en boy oranı ve yüzde 100 sRGB kalitesinde ekranlar içeriyor. Ekran, uzun saatler çalışırken görme duyunuzu korumaya yardımcı olmak için mavi ışığı azaltan Eye Care teknolojisine sahip olduğu için TÜV Rheinland tarafından daha güvenli onayı almış durumda.

lenovo ideapad 5g sim card slot image 1610027457002
Lenovo, IdeaPad 5i Pro ve IdeaPad 5 Pro'yu Duyurdu! 2

Cihazların taşınabilirliğine geldiğimizde 14 inç ekran boyutuna sahip model için ağrılık 1,45 kg ve daha büyük ekran boyutuna sahip 16 inç model için 2 kg ağırlık söz konusu oluyor ve güvenlik konusuna geldiğimiz zaman klasik parola güvenliğinden daha iyi korunmanıza yardımcı olmak için Windows Hello ile IR kamera gibi daha akıllı özelliklerle yüz tanıma sunuluyor.

Ayrıca, kızılötesi kameranın akıllı uçuş süresi (ToF) sensörleri, daha fazla kahve almak için uzaklaştığınızda videonuzu duraklatmak gibi Glance by Mirametrix’in dikkat algılama yazılımı aracılığıyla günlük verimlilik sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler