Perşembe, Nisan 25, 2024

LG’nin Yeni Amiral Gemisi G8 ThinQ Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil Dünya Kongresi başladı ve firmalar yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya başlıyor. Yeni akıllı telefonun tanıtan firmalardan biride Güney Kore merkezli firmalardan biri olan LG oldu. LG’nin yeni tanıttığı amiral gemisi G8 ThinQ, gücünü Qualcomm’un en yeni yonga seti olan Snapdragon 855’ten alıyor.

LG G8 ThinQ Teknik Özellikleri

Akıllı telefon pazarındaki payı gittikçe düşen LG, MWC 2019 kapsamında yeni akıllı telefonunu duyurdu. Yeni amiral gemisi 3120×1440 piksel çözünürlük sunan 6.1 inçlik AMOLED ekranı üzerinde barındırıyor.

Gorilla Glass 5 ile beraber korunan akıllı telefon arka tarafına konumlandırılan parmak izi okuyucusuna sahip. Gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alan cihaz 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanıyla beraber geliyor ve bu depolama alanı MicroSD kart desteği ile beraber 2TB’a kadar arttırılabilecek.

lgg

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 16MP çözünürlüğünde ultra geniş açı yapabilen birincil kameraya ve 12MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna sahip olan cihaz ön tarafında ise 8MP çözünürlüğünde selfie kamerasını barındırıyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber gelen LG G8 ThinQ, 3500mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor.

Mobil Dünya Kongresi kapsamında yeni akıllı telefonunu tanıtan LG, cihazın ne kadar bir fiyata sahip olacağı konusunda bir bilgi vermedi, ancak sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler