Perşembe, Nisan 25, 2024

Messenger Güncelleme ile Yeni Tasarıma Geçti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook’un mesajlaşma platformu olan Messenger uygulaması yeni güncelleme ile birlikte yeni tasarıma kavuştu. Güncellemeyle gelen yeni tasarım eskiye kıyasla daha basit ve daha az karmaşık hale getirilmiş. 

Yeni Güncelleme Neler Getiriyor?

Eski Messenger sürümünde 9 tane sekme olduğu için oldukça karmaşık yapıdaydı ve aradığınız şeyi bulmanız daha uzun sürüyordu. Yeni güncelleme ile birlikte sekme sayısı 3’e düşürülmüş. Böylece aradığınız şeyi eski sürüme kıyasla daha hızlı bir şekilde bulabiliyorsunuz. 

Messenger 4 3 Tabs Android1

Uygulamayı açtığınızda tasarımsal değişiklik hemen göze çarpıyor. Daha sade ve daha güzel tasarım ile birlikte kullanımı daha da kolaylaştırıyor. Aramanıza cevap vermeyen kişileri sohbeti açmadan kolayca Messenger üzerinden arayabilirsiniz. Bildirim kısmında hikayeler daha küçük gözüktüğü için daha fazla sohbeti aşağıya kaydırmadan görebilirsiniz.  

Kişiler sekmesine ise hikayeleri açmadan önizlemesini görebiliyorsunuz. Yine eski sürümde olduğu gibi kişiler bölümünde bulunan kişilerinize kolayca el sallayabiliyorsunuz.

Keşfet sekmesinden ise ünlü markaların ve ünlü sayfaların mesajlaşma robotlarıyla mesajlaşabilirsiniz. Böylece hızlı bir şekilde marka hakkında yardım alabilirsiniz. Üst tarafta bulunan bölümde ise daha önceden etkileşim kurduğunuz sayfalar bulunuyor. Keşfet sekmesinde bulunan oyunlar bölümü sayesinde arkadaşlarınızla birlikte oyun oynayabilir hatta onlara meydan okuyabilirsiniz. 

Messenger 4 Group Chat 4 iOS

Mesajlar bölümü işlevsellik olarak aynı kalsa da daha sade ve hoş görünüme kavuşmuş. 

Messenger 4 GroupChat 2 iOS

Sizce Messenger’ın eski sürümümü yoksa yeni sürümümü daha işlevsel? Yorumlara belirtin. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Merhaba massenger’ın 257.0 sürümünü dün indirdim bağzı değişikşikler var evet.facebook’la beraber kullanmıyorum ve profil resim değişikliği nerden bir türlü bulamadım .Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler