Perşembe, Mayıs 9, 2024

Meta’nın Blog Platformu ‘Bullettin’ Kapanıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İçerisinde Instagram ve WhatsApp platformlarını barındıran internet devi şirket Meta, Haziran 2021 tarihinde yayın aldığı Bulletin isimli blog paylaşım platformunu bir buçuk yılın ardından kapatma kararı aldı. Hayalleri hüsrana uğratan platform 2023 yılının ilk aylarında tamamen kullanıma kapatılacak.

Haziran 2021 tarihinde ilk açıklandığında kulağa hoş gelen yeni platform Bulletin, bağımsız yazarları takip edebileceğiniz ve bu yazarların yeni okuyuculara ulaşabilecekleri bir blog platformuydu ve aslına bakılırsa Medium platformunun alternatifi idi.

Bulletin; ekonomi dünyasından iş dünyasına, sanattan kültüre, spordan bilim ve sağlığa kadar pek çok kategoride yazılara ev sahipliği yapmaktaydı.

meta facebook bulletin
Meta'nın Blog Platformu 'Bullettin' Kapanıyor! 2

TNYT (The New York Times) tarafından yapılan habere göre Meta, platformda içerik üreticiliği yapan yazarlara gönderdiği bir e-posta içerisinde Bulletin platformunun yakın zaman içerisinde kapatılacağına dair bilgilendirme yaptı. Şirket, Bulletin platformunun ne zaman kapatılacağını kesin olarak belirtmedi fakat 2023 yılına kadar faaliyetine devam edeceğini belirtti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler