Cumartesi, Nisan 27, 2024

Microsoft Disk Sürücüsüz Xbox One S All-Digital Konsolunu Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda ve haftalarda Microsoft’un disk sürücüsü içermeyen bir Xbox One S sürümü üzerinde çalıştığını sizlere aktarmış ve burada bulunan haberimizde ürünün 7 Mayıs tarihinde sunulacağını belirtmiştik. İddialar ve dedikodular sonunda Microsoft, disk sürücüsü içermeyen Xbox One S All-Digital konsolunu resmi olarak tanıttı.

Aylar süren çeşitli sızıntılardan sonra Microsoft, merakla beklenen yeni oyun konsolu Xbox One S All-Digital’i kullanıcılara sunuyor. Yazılım devi firma, yeni konsolunda disk okuyucu konumlandırmayacak ve 7 Mayıs tarihinde satışa sunacak.

1TB Depolama ve 3 Oyun ile Birlikte 249 Dolara Satılacak

Resmi açıklama ile birlikte Microsoft, uygun fiyatlı olması beklenen oyun konsolunu 249 Dolar üzerinden satacak. Standart sürümlere kıyasla 50 Dolar daha uygun olacak olan yeni Xbox sürümü, içerisinde üç farklı oyunla gelecek.

Ürünün kutusunun üzerinde bulunan ibarelere göre Xbox One S All-Digital sürümü; Forza Horizon 3, Sea of Thieves ve Minecraft oyunlarını içeriyor. Ayrıca cihaz, 1TB boyutunda dahili bir harddiske de sahip olacak. Sürümün tek farkı, 4K Blu-Ray oynatıcı içermiyor olması.

Diğer tarafta oyuncular, yeni oyunları edinebilmek için Xbox Game Pass sistemini kullanmaları gerecek. Zaten hali hazırdaki abonelik sistemi ile Microsoft, Game Pass’e üye olan kullanıcılara 100 adetten fazla oyunu sınırsızca oynama imkanı sunuyor. Bu noktada Microsoft, çevrimiçi oyun deneyimini yavaş yavaş test ediyor.

Yeni Xbox One S All-Digital konsolun ülkemize ne zaman geleceği ve hangi fiyat ile satışa sunulacağı bilinmiyor. Yine de mevcut Xbox konsollarından daha uygun olacak olan cihaz, ülkemiz oyuncuları için tercih edilebilir olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler