Cuma, Nisan 26, 2024

Microsoft Edge, iOS ve Android Platformlarına Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un Windows 10 ile birlikte getirdiği Microsoft Edge, yakın zamanda Android ve iOS için yayımlanacak. 

Microsoft Explorer’in ardından, yavaş çalışan tarayıcı ünvanını silmek adına çıkardığı Microsoft Edge, Windows 10 kullanıcılarına sunulmuştu. Gayet fazla sayıda kullanıcının memnun kaldığı Edge, artık iOS ve Android platformlarına da geliyor.

Yıllarca başka tarayıcıları indirmek için kullanılan Explorer, son zamanlarda caps’lerin başrol oyuncusu olmuştu. Microsoft yeni bir adım atarak Edge’yi çıkardıktan sonra gayet beğenilen Edge, artık platformlarını genişletiyor.

microsoft edge android ios 1

Aslında konu ile ilgili Microsoft tarafından yapılan resmi bir açıklama yok. Ancak söylentilere göre Microsoft yıl sonuna kadar Edge’yi bu iki platforma taşımayı planlıyor. Son olarak Edge’nin taşınacağı iOS ve Android platformlarındaki uygulamalara sayfa çevirisi, web araması gibi tüm Bing özellikleri eklenecek.

Bakalım önümüzdeki üç aylık süre zarfında neler olacak.. Sizce Edge yeni platformlarında başarılı olacak mı? Edge’nin yeni platformlara yayılması hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler