Cuma, Nisan 26, 2024

Microsoft Surface Pro 8 Tanıtımın Hemen Öncesinde Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üst seviye tablet PC serisinden biri olarak gösterilen Microsoft Surface serisi, yakında yeni bir üye daha kazanacak. Seriye eklenecek olan yeni üye Microsoft Surface Pro 8 olacak.

Bir ihtimal ülkemizde de satılması durumu oluşabileceği söylenen modelin, tanıtımı 22 Eylül’de yapılacak. Fakat henüz tanıtım yapılmadan yeni seri ortaya çıkmış durumda. Nasıl bir yapıya sahip olacağını da az çok anlamış bulunuyoruz.

Kaçırmayın: Age of Empires IV için İlk Uzun Oynanış Videosu Paylaşıldı

Microsoft Surface Pro 8 Özellikleri Neler Olacak?

Yeni sızıntıya göre seride yine eski modellere çok benzer bir tasarım kullanılacak. İnce çerçeveli ve düz kenarlı yapıya devam edileceği gözüküyor.

Bunun dışında ekran boyutu için ise en yaygın olarak kullanılan 13 inç boyutuna yer verildiğini göreceğiz. Yine dokunmatik özellikli olacak olan ekran, 120 Hz yenileme hızıyla da dikkat çekecek.

Zaten 120 Hz çok yaygın kullanılmaya başlandı ama Microsoft bu konuda Pro 8 ile adım atacak gibi gözüküyor.

Microsoft Surface Pro 8

İşlemci kısmına gelince ise tercihin değişmesi beklenmiyor. Yine Intel yine Intel göreceğiz. Ama bu sefer 11.nesil Intel işlemcilerin geleceği söyleniyor. Haliyle 11.nesille beraber gelecek teknolojiler de desteklenebilecek.

Artık geri kalan detayları da 22 Eylül’e bırakalım. Çok yakında tanıtım var. Seri ne kadar güçlü olacak ya da fiyatları ne kadar değişecek öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler