Cumartesi, Temmuz 27, 2024

MIUI 15 için Logo Gözüktü! Sürpriz Özellikler Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

MIUI güncellemesi için en son MIUI 14 sürümünü görmüştük. Yeni sürüm için hala dağıtım da devam ediyor. En son Redmi serisi için dağıtıma geçilmişti. Bir yandan MIUI 14 sürümünün dağıtımını takip ederken bir diğer yandan ise MIUI 15 sürümüne odaklandık.

Öyle ki resmi tanıtım yapılmamış olsa da Xiaomi, kapalı kapılar arkasında güncelleme için çalışmalara devam ediyor. Yavaş yavaş yeni sürümden sızıntılar da gelmeye başladı. En son sürümün logosu ve birkaç önemli özelliği için bilgiler sızdırıldı.

MIUI 15 Logosu ve Son Detaylar

Yeni MIUI sürümünde kullanılacak olan logo, farklı katmanlardan oluşan bir logo olacak. Yeni nesil kullanıcı arayüzünü yansıtan logo tasarımda, farklı renk geçişleri de olacak. Tabii ki eğer sızıntılar doğruysa.

Bunun dışında logoyla beraber sızan başka bilgiler de var. Mesela yeni arayüzde kullanılacak olan arayüz geçişleri. Xiaomi bu sürümde daha soft animasyon geçişlerine yer vereceği gibi daha sade simgeler kullanacak.

MIUI 15

Yeni sürümle ilgili olarak gündeme getirilen bir başka iddia ise veri gizliliği için yeni adımları atacak olması. İddialara göre yeni arayüz, özel bir veri şifreleme yöntemini de beraberinde getirecek. Kişisel bilgilerin korunması adına yeni çözümler ve önlemler sunulmuş olacak.

Çoklu görev yönetimi konusunda yapılacak iyileştirmeler, uygulamalardaki kullanım alışkanlıklarının tanınması, daha kapsamlı bir kişiselleştirme imkanı gibi ayrıcalıklar sunulacak.

MIUI 15 için yeni gelen bilgiler bu şekilde. Yeni logo ve diğer tüm bilgilerin doğrulanacağı tanıtım ne zaman yapılacağı da henüz açıklanmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler