Cuma, Nisan 26, 2024

NBA 2K17 Android ve iOS Platformları İçin İndirilebilir Durumda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevilen basketbol oyunu NBA 2K17 iOS ve Android kullanıcıları için markete eklendi. Ancak konuya geçiş yapmadan önce 2,91 GB boyutu olduğunu sizlerle paylaşmak isterim. Zira oyunu satın almadan önce akıllı telefonunuzun oyunu kaldırıp kaldırmayacağına göz atmalısınız.

NBA 2K17 iOS ve Android Platformlarında

Basketbol severler için geliştirilen NBA 2K17 bundan bir kaç ay öncesine kadar PC, Xbox One ve PS4 platformları için 199 TL‘ye satışa çıkmıştı. Şimdi de iOS ve Android kullanıcıları için bu heyecanı mobile taşıyarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Yenilenmiş kontrol seçenekleri ile birlikte gelen oyunda, isteyen kullanıcılar akıllı telefona kumanda bağlayarak oynayabiliyorlar.

Ayrıca oyunda kariyer modu yer aldığı gibi, boş gün simulasyonları, oyuncu ekipmanları ve rozet sistemi de unutulmamış. Basketbol severleri yakından ilgilendiren NBA 2K17‘nin iOS versiyonu 20,99 TL‘den satılırken, Android versiyonu da 23,99 TL‘den satılıyor. Eğer oyunu telefonunuza indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza indirebilirsiniz.

nba-2k17-2

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler