Cuma, Mart 29, 2024

Netflix, The Witcher’ın Anime Versiyonunu Çıkarıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix, The Witcher isimli aksiyon dizisinin başarısının ardından, Kore merkezli animasyon evi Studio Mir ile bir anlaşmaya vararak yeni bir anime filmi siparişinde bulundu.

Netflix henüz yeni proje hakkında çok fazla ayrıntı yayınlamadı, ancak bir basın açıklaması anime’nin “Kıtaya bakan yeni ve güçlü bir tehdit” keşfedeceğini söylüyor. Ayrıca The Witcher: The Nightmare of the Wolf’un Netflix dünyasını genişleteceğini söylüyor.

Normal seri The Witcher ile anime versiyonunun birbiri ile kanonik olarak çalışıp çalışmayacağı henüz belli değil. Döküm duyuruları henüz yapılmadı.

Showrunner Lauren Hissrich, animeyi bir yıldan fazla bir süredir gizli tuttuğunu tweet aracılığı ile paylşatı, bu da projenin ne kadar süredir geliştirildiğinin bir işareti.

Nightmare of the Wolf üzerinde çalışan ekip, Witcher yapımcıları Hissrich ve Beau DeMayo’yu içerir. Studio Mir en iyi Korra Efsanesi ve Netflix’in Voltron: Legendary Defender gibi popüler ve sevilen animasyon serisi üzerindeki çalışmaları ile ünlüdür.

Netflix dün 2019 4.Çeyrek kazanç raporunda 76 milyondan fazla hesabın ilk dört haftasında The Witcher’ı izlediğini açıkladı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler