Cuma, Nisan 26, 2024

Nimo TV Kapanıyor mu? Peki Neden?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemde popülerliği bir hayli artan ve ileride Twitch’e rakip bile olabileceği düşünülen Nimo TV için şok bir gelişme gündeme geldi. Son bilgilere göre platformun kapanması durumu söz konusu. Peki gerçekten Nimo TV kapanıyor mu? Kararın nedeni belli mi?

Nimo TV, Tüm Dünyada Faaliyetlerini Durduruyor

Twitch’te yaşanan yolsuzluk iddialarından sonra ülkemizde de popülerliği artan Nimo TV’nin sadece ülkemizde değil, tüm dünya genelinde kapatılacağı ortaya çıktı.

Çin merkezli olan yayın platformlarının tüm dünya genelinde faaliyetlerini durdurma kararı aldığı söyleniyor.

Yani bu durum sadece ülkemizle alakalı değil. Konuya ilişkin yayıncılardan da haberleri doğrulayan bilgilerin geldiğini biliyoruz.

En son Jahrein’in yayınlarını bu platforma taşıdığını görmüştük ve dediğimiz gibi platform giderek artan bir popülariteye sahip olmuştu.

Nimo TV

Açıkçası platformun neden kapandığı konusunda resmi bir açıklama olmaması da dikkat çekici. Aniden alınan bu kararın arkasında tam olarak ne var merak ediliyor ama bunu firma yetkilileri açıklamadığı sürece bilmek mümkün değil.

Belki son dönemde artan popülaritesi bile yeterli olmadı, belki de Çin’de yaşanan başka bir durum var bilemiyoruz.

Artık neden böyle bir karar alındığı konusunda resmi açıklamaları beklemekten başka bir çare kalmadı. Yine yayın platformu konu hakkında bir açıklama yapacak olursa sizlerle gelişmeleri paylaşmaya devam ederiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler