Salı, Mart 19, 2024

Nubia Red Magic 3’ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Nubia’nın oyunculara yönelik geliştirdiği yeni akıllı telefon modeli Nubia Red Magic 3’ün ne zaman tanıtılacağı belli oldu.

Red Magic ailesinin en son üyesi olacak bu cihaz, 28 Nisan tarihinde Çin Pekin’de bulunan RNG e-spor merkezinde düzenlenecek olan bir lansman ile beraber tanıtılacak. Gücünü Qualcomm’un en güçlü yonga seti olan 855’ten alacak olan cihaza tam olarak 12GB RAM kapasitesi eşlik edecek.

Ekranının ise 2340 x 1080 piksel çözünürlüğünde FULL HD+ çözünürlüğünde ve yüksek bir tazeleme hızı sunacak bir ekran ile beraber gelmesi beklenen cihazın depolama alanının nasıl olacağı şu anlık bilinmiyor.

5.000mAh kapasiteli bir bataryanın bulunacağı firmanın CEO’su Ni Fei tarafından geçtiğimiz dönemlerde söylenmişti. Ayıca akıllı telefon işlemciden daha iyi faydalanabilmek için sıvı soğutma ve hibrit soğutma teknolojisi ile beraber de gelecek.

nubia red magic 3 oyun telefonu 28 nisanda geliyor 1

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 28 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan lansman ile beraber tanıtılacak olan Nubia Red Magic 3’ün nasıl bir fiyata sahip olacağı bilinmiyor. Lansman tarihi yaklaştıkca cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmeyi bekliyoruz.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler