Cumartesi, Nisan 20, 2024

NVIDIA GeForce RTX 40 Serisinin Tanıtım Tarihi için Yeni Bir Sızıntı Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA GeForce RTX 40 serisinin teknik özellikleri için çok fazla sızıntı geldi. Kartların ne kadar güçlü olacağı üzerine de konuşmalar başladı. Fakat teknik özellikler bir yana tabii ki beklediğimiz yeni ekran kartlarının ne zaman tanıtılacağı.

Teknik özellikler açısından göz doldurucu olacağını düşündüğümüz modellerin ne zaman tanıtılacağına ilişkin yeni bir bilgi de sızdı. Buna göre söz konusu modeller çok yakın.

NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi için İlk Tanıtım Ağustos 2022’de Olabilir

Yakın bir zamanda Kopite7kimi tarafından bir sızıntı gerçekleştirilmişti. Yapılan sızıntı da seride önce RTX 4090 modelinin tanıtılacağı, sonrasında ise RTX 4080 ve RTX 4070 modellerinin geleceği vurgulanmıştı.

İşte bu sızıntıyı doğrulayacak yeni raporlar ortaya çıktı. Raporlara göre söz konusu ekran kartları için ilk tanıtım Ağustos ayında yapılacak.

Kaçırmayın: RTX 40 Serisi Hakkında Neler Biliyoruz? 

Ağustos 2022’de ilk olarak RTX 4090 ekran kartını göreceğiz. Söylenene göre Eylül 2022 lansmanında ise RTX 4080 ekran kartı gelecek. Hemen sonrasında Ekim ayı içerisinde ise RTX 4070 tanıtımı yapılacak.

NVIDIA GeForce RTX 40

Sızıntı doğruysa yaz sonunda NVIDIA GeForce RTX 40 serisiyle tanışmış olacağız. Ama burada sızıntıların ne kadar doğru olduğu da önemli. Şöyle bir durum da var ki henüz RTX 30 modelleri için yeni tanıtılan modeller var.

Bu modellerin biraz daha pazarda son nesil olarak kalması isteniyor mu istenmiyor mu bu da önemli bir konu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler