Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo’nun Yeni Akıllı Telefonu F11 Pro’nun Geekbench Skoru Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli bir teknoloji firması olan Oppo’nun, 5 Mart tarihinde Hindistan’da düzenleyeceği lansman ile beraber yeni telefonu F11 Pro’yu tanıtmasını bekliyoruz. Bugün ortaya çıkan yeni sızıntılarla beraber akıllı telefonun Geekbench skoruna ve bazı teknik özelliklerine dair yeni bilgiler aldık.

Oppo F11 Pro Teknik Özellikleri

Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan akıllı telefonun ekran özelliklerine bakıldığında 2340×1080 piksel çözünürlük sunan 6.4 inç büyüklüğünde bir ekranı üzerinde barındırdığı görülüyor. 

Gücünü MediaTek Helio P70 yonga setinden alan cihaza 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Bu depolama alanı MicroSD kart desteği ile maalesef arttırılamayacak.

Arka tarafında 48MP + 5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna ve ön tarafında ise 16MP çözünürlüğünde selfie kamerasını barındıracak akıllı telefon 4000mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapacak.

 

 

oppof11pro big 1

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan akıllı telefonun tek çekirdek performans testinde 1573 puan aldığı görülürken, çoklu performans testinde 5844 puan alarak ortalama bir performans sergileyeceği belli oluyor.

İki farklı renk seçeneğine sahip olacak F11 Pro’nun ne kadar bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı ise şu anlık bilemiyoruz. 5 Mart tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber akıllı telefonun tüm teknik detayları ve fiyatı hakkında net bilgiyi alacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler