Cuma, Nisan 26, 2024

Oyun Fatihi PC Hocası AMD dorsesi ile yollarda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda sizlerle beraber tasarlamış olduğumuz PC Hocası AMD dorsesini yayınlamıştık. Dostumuz Oyun Fatihi’de kendi kanalında PC Hocası AMD dorsesini deneyerek test etti. Yaptığı bu yolculukta bir de AMD‘nin CEO’su ile yakından itribat halindeydi.

Hatırlarsanız dorseyi ilk yayınladığımızda AMD firması ile de yakından kontağımız oldu. Ayıca şunun müjdesinin de ufaktan vermek isterim; inşallah ilerleyen dönemlerde ETS 2‘de kendi serverimizde kendi dorselerimizi yaparak servere katılan arkadaşlarımıza bu tür dorseleri paylaşarak hep birlikte konvoy yapabileceğiz. Şuan için erken ancak gündemde böyle bir konumuz da bulunuyor.

oyun fatihi pc hocası amd dorse 002
Oyun Fatihi ise bu bölümünde Fransa’nın Bern şehrinden hareket ederek işlemci ve ekran kartlarını taşımaya koyuluyor. Bilirsiniz ETS 2’de yollar uzun ve çilelidir. Kimi zaman trafikte, kimi zaman da keskin virajlarda direksiyon sallarız. Ancak Oyun Fatihi‘nin yolda başına gelen aksilikler yüzünden teslimat gerçekleştirilemiyor. Neye niyet, neye kısmet diyelim..

Bu eğlenceli videoyu izlemek isterseniz hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ek olarak bizim de yeni yaptığımız AMD Zen mimarili Ryzen işlemci dorsesini de hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Modları indirmek isterseniz yine ilgili videoların açıklama kısımlarında bulabilirsiniz. Kendisine de tekrardan bu güzel video için teşekkür ediyoruz.

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler