Çarşamba, Nisan 24, 2024

PlayStation 5’in Oyun Kutuları Nasıl Olacak ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tanıtımının ardından geçen sürede herhangi bir tarih verilmesede, PlayStation 5 2020 yılı bitmeden satışa sunulacak gibi duruyor. Önceki haberimizde siyah-kırmızı tasarımlı PlayStation 5’den bahsetmiştik.

Sızdırılan bir kaç görsele göre, PlayStation 5’in oyun kutuları, beyaz üstüne PlayStation 5 logosu gelecek şekilde kullanıcılara sunulacak. Bildiğiniz üzere PlayStation 4’ün oyun kutularında beyaz ve mavi tonlar kullanılmıştı. PlayStation 5 için bu renkler siyah ve beyaz olacak diyebiliriz.

5f07f2f70f2544257c26157a

Oyuncuların en merak ettiği konu ise oyun fiyatları olmuş durumda. PlayStation 5’e çıkacak her oyun, PlayStation 4 oyunlarına göre 10-15 dolar arası daha pahalı olacak. PlayStation 5’e ulaşmak şu durumda bile çok zorken, üstüne bir de oyunlarını satın almak bir hayli güç olacak.

Sony’nin tanıtımda açıkladığı bilgilere göre, iki farklı PlayStation 5 modeli göreceğiz. İlk model disk sürücüsü ile gelecek ve hem sanal hem de kutulu oyun alımlarına imkan tanıyacak.

igpqbavyph451 2

Gelecek olan ikinci model ise, disk sürücüsü taşımayacak ve sadece sanal ortamdan oyun tedariği gerektirecek. İkinci modeli alan kullanıcılar, hem konsol hem de oyun fiyatları açısından, ekonomik anlamda fayda sağlayacak diyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler