Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation 5’in tasarımı yapılan lansmanda belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün saat 23.00’da başlayan lansmanda birçok PlayStation 5 oyunu ve PlayStation 5 tasarımına ait görüntüler bizleri karşıladı. Dilerseniz lansman içeriklerine yakından bakalım.

PlayStation 5, sade ve şık bir tasarıma sahip

Görsellerden de göreceğiniz üzere toplamda dört adet aksesuarı bulunan PlayStation 5‘in tasarımı gerçekten harika duruyor. Ayrıca online olarak gerçekleşen lansman, milyonlarca kişi tarafından izlendi. Göz attığım kadarıyla çoğu kişi tarafından beğenilen PlayStation 5‘in fiyatı Türk oyuncular tarafından çok ama çok merak ediliyor.

PlayStation 5, iki satış seçeneği ile karşımıza çıkacak!

Cihazları, PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition olarak piyasaya süreceğini belirten Sony, ikinci seçenek olarak daha uygun fiyatlı bir cihazı piyasaya sürecek.

PlayStation 5 Digital Edition, normal versiyona göre daha uygun bir fiyatta olacaktır çünkü Digital Edition’da kutulu oyunları oynayamayacağız.

Sadece PlayStation Store üzerinden satın alacağımız oyunları oynayabileceğiz. Sony‘nin böyle bir seçenek ile karşımıza çıkması gayet hoş.

PlayStation 5 Digital Edition

PlayStation 5‘in fiyatı ve piyasaya sürüleceği gün hakkında herhangi bir bilgi verilmedi lakin ilerleyen günlerde bu konular hakkında bir açıklama gelecektir.

PlayStation 5’in donanım tanıtım videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler