Cuma, Mart 29, 2024

Playstation Network Çöktü mü? Sorun Ne?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre önce Playstation 5 için bir güncelleme yayınlandığını duyurmuştuk. Güncelleme konusunda detaylar bir yana şu sıralar Playstation Network çöktü mü sorusu gündemde.

Zira Sony’nin servisine erişim sorunları yaşandığı gözüküyor. Downdetector üzerinden de kontrol edildiği zaman, erişim sorunlarının ciddi bir seviyede olduğunu görüyoruz. Peki neden böyle bir sorun yaşandığı belli mi?

Playstation Network Erişim Sorunu için Detaylar

Öncelikle sorunun tam olarak nerede olduğunu belirterek başlayalım. Konsol sahipleri oyunlara girmek istedikleri zaman ya da yeni bir oyun veya herhangi bir içerik yüklemek istedikleri zaman, uyarı mesajıyla karşı karşıya kalıyorlar.

“Bazı hizmetlerde sorun yaşanıyor” şeklinde uyarı çıkıyor ve bağlantı zaman aşımına uğramış olarak gözüküyor.

Playstation Network

 

Henüz sorunun nedeni konusunda kesin bir açıklama yok ama ilk açıklamalara göre Playstation Network, restorasyon ve araştırma çalışması nedeniyle kesintiye uğramış durumda. Ama dediğimiz gibi detaylı neden açıklaması yok.

Şu an için kullanıcıların beklemekten başka çaresi de yok gibi gözüküyor. Sorunun ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir zaman verilmemiş ama kısa süre içerisinde sıkıntının giderileceğini düşünüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler