Cuma, Nisan 26, 2024

Pokemon Go Orjinal Versiyonu Türkiye’de Ne Zaman Çıkacak ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya genelinde adeta Pokemon Go patlaması yaşanırken, henüz ülkemizde resmi olarak indirilemiyor. Peki Pokemon Go Türkiye‘de resmi olarak ne zaman yayınlanacak ? Hazırlanan “Is Pokemon Go Available” adlı platformdan ne zaman yayınlanacağını görebilmek mümkün. Detaylar haberimizde..

Pokemon Go Orjinal Versiyonu Türkiye’de Ne Zaman Yayınlanacak ?

Pokemon Go‘nun orjinal versiyonu hala çıkmadığı için sürekli olarak Türkiye’de oyuncular ilk indirmiş oldukları APK dosyaları ile cebelleşmeye devam ediyor. Pokemon Go çıkalı 10 gün olmasına rağmen toplamda 3 kere güncelleme atıldı. Ancak bizler orjinal halini oynamadığımız için bu güncellemeleri alamadık ve sorunlar yaşamaya devam ediyoruz. Peki Pokemon Go’nun orjinal hali Türkiye’de ne zaman yayınlanacak ?

Şuanda Pokemon Go her gün 3 ülkede yayınlanmaya devam ediyor. En son Avustralya, Yunanistan, Lüksemburg, Yeni Zellanda ve İsviçre’de yayınlanmış durumda. Açıkçası oyun Yunanistan’a kadar geldiği için Türkiye’de de resmi olarak duyurulması an meselesi diyebilirim.

pokemon-go-turkiye
Orjinal Oyuna Geçince Eski Hesaplar Ne Olacak ?

Yapılan açıklamalara göre, Pokemon Go oyunu bir kaç gün içerisinde tüm Avrupa ve Asya ülkelerinde oynanabilir olacak. Tabii oyun duyurulduktan sonra herkes eski APK dosyalarını silerek orjinale geçiş yapacak. Ancak herkesin aklında deli bir soru var: “orjinal oyun geldikten sonra ona geçiş yaparsak, eski oynadığımız oyun ne olacak ?” sorusu havalarda uçuşuyor. Bu konuda Türkiye’deki oyuncular rahat olsun. Çünkü eski oynadığınız oyun Google Play Store üzerinde kayıtlı olduğu için otomatik olarak orjinal oyunda devam edebileceksiniz.

Pokemon Go için hazırlanan bir web sitesinde ise her gün hangi ülkelerde Pokemon Go‘nun yayınlandığını inceleyebiliyorsunuz. Burada bulunan web sitesine tıklayarak Turkey seçeneğine gelin. Ardından “Notify Me!” diyerek oyun Türkiye’de çıktığında mail adresinize otomatik olarak bildirim gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler