Cumartesi, Nisan 27, 2024

Pokemon Go’da Pokestop ve GYM Nasıl Açılır ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler oyun Pokemon Go‘da en çok sorulan sorulardan birisi olan Pokestop ve GYM noktalarının nasıl oluşturulduğu üzerine oldu. Nintendo olaya açıklık getirerek nasıl Pokestop ve GYM açılabileceğini duyurdu. Detaylar ve nasıl açılabileceği konusunda özellikler haberimizde.

Pokestop ve GYM Noktası Nasıl Oluşturulur ?

Pokemon Go oyuncuları artık istedikleri noktada Pokestop ve GYM Noktası oluşturabilecekler. Metropol veya kalabalık yerlerin dışında yaşayan oyuncular bu konuda sıkıntı çektikleri gibi, en popüler Pokemonlardan olan Zubat ve Ratata’yı bile bulamıyorlar. Ancak Niantic tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar artık Pokestop ve GYM noktası oluşturabilmek için bir araç yayınladı.

Bu araç sayesinde destek sayfasından istekte bulunan oyunculara yanıt verildiği gibi, “Yakınımda Pokestop veya Gym bulunmuyor” diyerek oyunda yeni yer önerebilmek mümkün. Ancak oyun şuanda Türkiye’de yayınlanmadığı için ve APK’lar ilk olduğu için herkes ilk APK’ları indirdi. Zaten oyun orjinal olarak Türkiye’de oynanmadığı için güncelleme de alamıyoruz. Hal böyle olunca, oyuna güncelleme olarak atılan yeni Pokestop ve Gym noktası oluşturma olaylarından şu anlık soyut durumdayız.

Pokemon-Go-Pokestop
Oyun Türkiye’de yayınlandıktan sonra kullanıcılar da artık istedikleri yerde Pokestop ve Gym oluşturabilecekler. 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

12 YORUMLAR

  1. 38 seviyesindeyim ama yeni pokestop açma butonuna tıkladığım zaman uyarı çıkıyor sitede 38 olmam bi işe yaramadı yani, ingilizce de bilmediğim için anlamıyorum. 😒

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler