Cuma, Nisan 26, 2024

PS Plus Oyunları İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Plus bildiğiniz üzere, belirli tarifelerle abonelik oluşturabildiğiniz bir sistem. Sistem sayesinde PlayStation oyunlarını online ortama taşıyabiliyor ve her ay şirketin belirlediği ücretsiz oyunları oynayabiliyorsunuz.

Mayıs ayına özel ücretsiz yapılan Cities Skylines ve Farming Simulator 19 oyunları PlayStation kullanıcıları tarafından beğenilmedi. Kullanıcılar Change.org üzerinden bir imza kampanyası başlattı. Kampanyaya 40 bin civarı kişi katılım sağladı.

May 2020 ps plus free games playstation 1

Başlatılan kampanyaya karşılık ise PlayStation cephesinden bir açıklama gelmedi. Yakın zamanda PlayStation’dan bir açıklama gelmesi bekleniyor. 

PlayStation Plus için 12 aylık üyelik 179 TL, 3 aylık üyelik 74 TL ve 1 aylık üyelik 23 TL olarak belirlenmiş durumda. Plus üyelik sistemindeki abonelik süreniz bittiyse ücretsiz aldığınız oyunlara ulaşamıyorsunuz. Ulaşmak için tekrardan ücret ödeyip, yeni bir tarife almak zorundasınız.

sony ps4 controller 0001 3 1200x630 c ar1.91

Bu, Sony ve PlayStation kullanıcıları arasındaki ilk sıkıntı diyemeyiz. Sony, daha önce de oyun indirimleri konusunda bir çok olumsuz geri dönüş almıştı. PlayStation 5’in satışı konusunda başarı bekleniyorsa, bu Sony’nin kullanıcılarla iyi geçinmesi ile olacak diye düşünüyorum.

Rakibi Xbox, özel oyun konusunda eksikleri olan bir şirket fakat kullanıcılara karşı tutumu ve verilen ücretsiz oyunlar açısından PlayStation kanadından nispeten daha iyi diyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler