Çarşamba, Ekim 23, 2024

Razer, iPhone için Kishi V2 Game Controller’ı Piyasaya Sürdü!

Amerika Birleşik Devletleri merkezli oyuncu ekipmanı üreticisi Razer bugün, iPhone akıllı telefonlar için Kishi V2 oyun denetleyicisini resmi olarak tanıttı.

Kishi V2’nin yeni temel özelliklerine bakacak olursak daha ergonomik bir tasarım benimsendiğini rahatça görebiliyoruz. A/B/X/Y düğmeleri ve D-Pad tarafında geliştirilmiş yanıt veren konsol kalitesinde kontrol düğmeleri bulunuyor. Ayrıca çoklu işlev atayabileceğiniz iki adet L4/R4 düğmeleri yer alıyor.

Tüm iPhone SE modelleri başta olmak üzere iPhone 6S ve sonrası bütün iPhone modelleri ile uyumluluk sağlayan Game Controller; enerjisini bağlı olduğu iPhone’dan alırken doğrudan düşük gecikme süreli bağlantı için yerleşik bir Lightning konektörü sunuyor.

BENZER:  Samsung, Galaxy A55 ile Kesintisiz Güncelleme Dönemini Başlattı

Ayrıca denetleyicinin altındaki ek bir Lightning konektörü, iPhone’nunuzu doğrudan şarj edebilmenizi sağlıyor. Yeni Kishi V2 Game Controller, Amerika Birleşik Devletleri pazarında 99,99 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor, denetleyicinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler