Cuma, Nisan 19, 2024

Razer Yeni Oyuncu Faresi; Naga Trinity’yi Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha bundan birkaç gün öncesinde “Piyasadaki En Pahalı 5 Mouse Modeli ve Detayları!” isimli yazımızı ekibimizden sevgili Halis Kökverdi yayınlamıştı, işte Razer Naga Trinity‘de en pahalı fare modelleri arasında yer alabilir çünkü sunduğu bu özellikler ve Razer markası bir araya geldiği zaman fiyatların çok yüksek olacağı gerçeğini hepimiz biliyoruz. Bu bahsi geçen özelliklere hep beraber bakalım dostlarım:

Razer’den Modüler Mouse: 

Modüler bir oyuncu faresi karşılıyor bizleri. Razer; Naga Trinity‘de Razer Naga Hex V2’nin MOBA oyuncularına hitap eden 7 tane programlanabilir tuşlu yan yüzeyini , Razer Naga Chroma’nın 19 tane programlanabilen tuşa sahip yan yüzeyini ve Razer Deathadder serisindeki 2 tane programlanabilir tuşa sahip yan yüzeyini tek bir farede modüler tasarım ile buluşturmuş, yani kullanıcılar istediği zaman “ya hocam ben şuanda bunu kullanmayacağım, diğerini takayım” diyebilecek, aynı tasarımın örneklerini James Donkey’in bir faresinde de görmüştük aslında, bakalım Razer elindeki bu kozu nasıl kullanacak ?

Başlıksız 5 1

Farenin diğer detayları ise şu şekilde :

Tuşlar Deathadder Elite’de de olduğu gibi rahat bir kullanım sunmayı hedefliyor, 16000 DPI çözünürlük (ki yıllar sonra bile kullanılacağını sanmıyorum) ve 450 IPS/50G ivmeye sahip olan Razer Naga Trinity Synapse yazılımı ile kontrol edilebilen Chroma teknolojisini de destekliyor.

Farenin çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmasam da fiyatının £120 (120 Euro) olduğunu biliyorum kankalar, yani bir hayli cep yakıcı.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler