Cumartesi, Nisan 20, 2024

Redmi, yeni kablosuz kulaklığı AirDots 2 TWS’yi 22 Temmuz’da piyasaya sürecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi‘nin piyasaya süreceği yeni kablosuz kulaklığı AirDots 2 TWS‘nin fiyatını da aynı zamanda açıklamış oldu. Fiyatına vurgu yapmamın bir sebebi var çünkü şimdiye kadar bu denli ucuz bir kablosuz kulaklık görmemişsinizdir.

Kulaklığın fiyatı 11 dolar!

Evet yanlış duymadınız 11 dolar. Bu 11 dolarlık satış fiyatı 22 Temmuz’da Çin’de gerçekleşecek kitle fonlama kampanyası ile gerçekleşecek. Bu kampanya sonrasında ise kulaklığın fiyatı 14 dolar olacak. Bu iki farklı fiyatlandırmayı Türk lirasına çevirecek olursak şayet kampanyalı satış fiyatı 75 TL kampanyasız satış fiyatı ise 95 TL olarak karşımıza çıkıyor. Tabii bu fiyatlara vergileri ekleyince fiyat az da olsa artacaktır.

Redmi Airdots 2

AirDots 2 TWS, 4 saatlik pil performansı sunuyor. Şarj kutusuyla beraber bu performans 12 saate çıkıyor. Kulaklık üzerinde dokunmatik kontrol özelliği de mevcut. Kutu içerisinden 3 farklı boyutta kulak tıkacı çıkıyor. Bu tıkaçların kutu içerisine konulması gerçekten iyi.

AirDots 2 TWS‘nin bir diğer güzel özelliği ise Bluetooth 5.0 ve ortam gürültüsünü azaltma teknolojisi ile birlikte geliyor olması. Kulaklık 7.2 mm’lik ses sürücüleri ile birlikte gelmekte. Redmi‘nin belirttiği üzere bu sürücülerin güçlü bir ses kalitesi sunduğu anlaşıldı. AirDots 2 TWS‘nin sahip olduğu özellikler sayesinde daha güncel bir kulaklığın ortaya çıktığı aşikâr.

Kulaklığın 4.1 gram ağırlığında olması ise rahatlık konusunda iyi işler çıkaracağını belirtiyor. Kulaklık 22 Temmuz saat 10.00’da Çin’de satışa sunulacak.

redmi airdots 2

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler