Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung’dan Yeni Çift Kameralı Telefon

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un birçok gündemdeki özelliği yeni telefonlarına eklediğini az çok deneyimlemişizdir. Çift kamera özelliği de bunlardan biri. Aslında daha önce bu özelliği Samsung Galaxy C10 isimli cihazına eklemiş olsa da, yeni çıkartacağı cihazda da çift kamera olacağı kesinleşti. Samsung‘un yeni çıkartacağı cihazların sızıntılarının çoğundan sorumlu olan @mmddj_china Twitter hesabında sızıntıların doğruluğunun kesine yakın olduğu belirtiliyor.

samsung cift kamerali telefon

Görüntüler kesin olmasa da, Samsung‘un yeni telefonunda çift kamera olacağı kesinleşti. Samsung Galaxy J7‘nin 2017 versiyonu olacağı tahmin edilen SM-J7310 kod adlı cihazın özellikleri konusunda net bir bilgi henüz elimize geçmedi. @mmddj_china kullanıcı adlı Twitter hesabınında yapılan paylaşıma göre Samsung, telefonun testlerini bitirmiş durumda.

Görüntülerin kesinliği belli değil fakat Samsung Galaxy J7 2017 sürümünde hoparlörler, daha önce üretilmiş Samsung telefonlarının bazılarında olduğu gibi yan tarafta konuşlandırılmış olmakla beraber, güçlü stereo hoparlörler ile geleceği tahminler arasında.

Kamerasının netliği hakkında henüz bir bilgi bulunmamakta, fakat kameraların OIS (Optic Image Stabilizer – Optik Görüntü Sabitleyici) ya da EIS (Electronic Image Stabilizer – Elektronik Görüntü Sabitleyici) özelliği ile geleceği tahmin ediliyor. Cihazın testleri bitmiş olsa da henüz Benchmark uygulamalarında bir veri bulunmuyor, fakat özellikleri belli olduğunda burada, PC Hocası‘nda bilgileri ve fiyatına erişebileceksiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler