Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Fold 2 Kamera Detayları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon pazarına katlanabilir telefonlar getirmek ve katlanabilir teknoloji lideri olmak için çaba gösteren Samsung, Galaxy Fold halefi olacak Galaxy Fold 2 isimli yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışmalar sergiliyor.

İkinci nesil Galaxy Fold sayesinde geçtiğimiz sene tanıtılan model üzerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi ve eklenen gelişmeleri göreceğiz.

Galaxy Fold 2’nin geçtiğimiz sene tanıtılan Galaxy Fold modelinden daha üstün olacağı alanlardan bir tanesi ise katlanabilir telefonun kamera teknolojisi olacak.

Telefonun kamera teknolojisi konusunda sızdırma yapan DisplayDearch’ün kurucusu Ross Young’a göre, Samsung Galaxy Fold 2 modeli üçlü kamera modülüne sahip olacak. Yeni nesil Fold’un Kamera kurulumu 12/12/12 MP mevcut Galaxy Fold kamera kurulumunun aksine optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 12/16/64MP lens kurulumu ile gelecek

Ne yazık ki, Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonunun selfie kamerası hakkında hiçbir bilgimiz yok.

Nasıl bir ekranı olacak?

Galaxy Fold 2 1
Samsung Galaxy Fold 2 Kamera Detayları Sızdırıldı! 2

Önceki söylentiler, yaklaşan Samsung Galaxy Fold 2’nin 2213 x 1689 ekran çözünürlüğüne sahip 7,59 inç 120Hz ana ekrana sahip olacağı öne sürüldü. Öte yandan, ön ekranın 60Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı belirtildi. 2267 x 819 çözünürlüğünde ve 6,23 inç boyutunda olacak. Hem ön ekran hem de ana ekranda selfie kameraya yer açmak için bir damla çentik olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler