Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S21 FE Türkiye Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES tanıtımları sırasında Samsung’un da sessiz kalmadığını ve yeni bir model için tanıtım yaptığını duyurmuştuk. Samsung Galaxy S21 FE için özellikleri paylaştığımız zaman tek beklediğimizin fiyat açıklaması olduğunu da eklemiştik. Türkiye fiyatı da çok bekletilmedi ve açıklandı.

Telefonun özelliklerini anlattığımız içeriğimiz için aşağı link ekleyeceğim. Biz bu yazımızda fiyatları konuşalım istiyorum. Hadi hemen başlayalım.

Samsung Galaxy S21 FE Türkiye Fiyatı Nasıl?

Telefon için açıklanan Türkiye fiyatlarını paylaşarak başlayalım.

Telefonun Tüm Özellikleri için burayı ziyaret edebilirsiniz. 

Fiyatlar

  • 8 GB RAM bulunan versiyonda 128 GB depolama ile  – 10.999 TL
  • 8 GB RAM bulunan versiyonda 256 GB depolama ile – 11.999 TL

Fiyatlar ortada. Telefonun sınıfını soracak olursanız, tam bir amiral gemisine geçiş modeli. Böyle değerlendirildiği zaman fiyatlar çok abartılı değil. Tabii ki döviz kurunu baz alarak söylüyorum.

Sonuçta kurun durumu belli. Bu seviyelerin çok altında fiyatları görmemiz pek mümkün değil. Hele ki amiral gemisi modelleri için.

Samsung Galaxy S21 FE

Belki kullanıcıları şüpheye düşürecek olan şey işlemci olabilir. Samsung Galaxy S21 FE Türkiye modelinde kullanılan işlemci Exynos 2100 serisi. Fiyatı iyi bulup işlemci nedeniyle telefonu tercih etmeyenler olduğunu gördüm.

Zira bu model yurt dışında Snapdragon 888 işlemci ile satılıyor. Exynos 2100 serisine göre daha güven veren ve bilindik bir işlemci. Yine de performans açısından Exynos 2100 modelinin de sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Fiyatı ile karşılaştırdığım zaman da dediğim gibi bana S21 FE için fiyatlar ideal geldi. Tabii ki bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler