Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S22 Modeli 65W Şarj Desteği ile Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S22 modeli, Samsung’un gelecek sene ilk çeyrekte piyasaya süreceği Galaxy S serisinin en güncel amiral gemisi akıllı telefonu olacak. Bununla birlikte, Galaxy S22 serisinin tasarım ve özellikleri söz konusu olduğunda çoğu kaynak bu modelin öncekilerden çok daha farklı olacağını söylüyor. Elbette, S22 en yeni donanım parçalarını içerisinde barındıracak, ancak en yeni donanımların arasında 65W Şarj Teknolojisi olacağı da yüksek ihtimale sahip.

Popüler haberci @FrontTron‘a göre, 65W hızlı şarj desteği, “Raindow RGB” için test aşamasında. Merak edenler için Rainbow, henüz resmiyete kavuşmamış Galaxy S22 serisinin sızdırılmamak için kullandığı kod adıdır ve R, G, B sırasıyla normal, Plus ve Ultra anlamına geliyor. Bu, S22 serisinde 65W şarj desteğinin geldiğini doğrulamazken, Samsung, 65W hızlı şarj desteğini en üst segment S22 modeli olacak olan Galaxy S22 Ultra’ya ekleyebilir.

Galaxy S22 serisi için 65W Hızlı şarj desteği Samsung hayranlarını mutlu edecek olsa da, aslında bataryayı sıfırdan yüzde 100’e kadar ne kadar hızlı şarj edebileceği daha önemli. Bu arada, Samsung geçen sene 45W şarj teknolojisini tanıttı ve 25W Hızlı şarj teknolojisine sahip Galaxy Note 10 Plus’ın bataryasını tam şarj etme konusunda 1 saat 5 dakika yerine tam olarak şarj etmek 57 dakika sürdü.

65W hızlı şarj desteği, şarj hızı 45W’dan önemli ölçüde yüksek değilse manşetlere çıkmayacak. Önümüzdeki aylarda bununla ilgili daha fazla ayrıntı sızmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler