Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Money ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mayıs ayında teknoloji devi Samsung’un, kendi ödeme sistemi Samsung Pay için MasterCard altyapısı ile çalışan yeni bir banka kartı çıkartacağını duyurmuştuk. Bugün ise SoFi işbirliği ile Samsung Money kullanıma açıldı.

Bugünden itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan kullanıcılar, Samsung Money by SoFi banka kartlarına başvuru yapabilecekler. Şirket aynı zamanda hali hazırda SoFi kullanıcısı olan müşterilere; Samsung akıllı telefonlarda, giyilebilir cihazlarda, televizyonlarda, dizüstü bilgisayarlarda, çamaşır makinelerinde, buzdolaplarında ve Samsung.com’da çeşitli indirimler sunacağını duyurdu.

Samsung Money’in öne çıkan özellikleri

  • Hesap ücreti, yüksek faiz ödemeleri yok.
  • Kullanıcılar bireysel veya ortak nakit yönetimi hesabı açabilir.
  • Kullanıcılar Amerika Birleşik Devletleri’nde 55 binden fazla noktada ağ içi ATM ücretinden geri ödeme alabilecek.
  • Samsung Pay uygulamasında tek dokunuş ile hesap açma.
  • Sanal kart desteği.
  • Samsung Pay uygulamasına yalnızca bir dokunuşla, kullanıcılar bakiyelerini kontrol edebilir, önceki harcamalarına göz atabilir.
  • Kullanıcılar, Samsung Pay kullanarak yaptıkları her satın alma işlemi için puan kazanmak için Samsung Rewards programına kaydolabilir. Ek bir bonus olarak, 1.000 veya daha fazla Samsung Rewards Puanına sahip sadık Samsung Pay kullanıcıları puanlarını, SoFi hesabı yla doğrudan Samsung Paralarına yatırılacak nakit olarak kullanabilecekler.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler