Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Türkiye, Mount & Blade II Bannerlord Veriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mount & Blade II Bannerlord, uzun bir bekleyiş sürecinden sonra geçtiğimiz ay satışa sunuldu. Hala erken erişimde olan ve yoğun ilgi gören oyun için kampanyalar da ardı ardına geliyor. Bu kez Samsung Türkiye Bannerlord dağıtacağını duyurdu.

Kısıtlı süre için geçerli olacak olan kampanya kapsamında, oyuna ücretsiz olarak erişebileceksiniz. Tabii ki yapımı ücretsiz olarak satın almak için belli şartları karşılamak gerekiyor. Dilerseniz kampanyanın kapsamında ve gereklilikten daha detaylı bahsedelim.

Hangi durumda ücretsiz Bannerlord alınabilecek?

Kampanya, Samsung Online Mağaza üzerinden yapılacak olan alışverişler için geçerli olacak. Kampanya kapsamında belirlenen ekran ve SSD birimlerinden herhangi birini satın alan kullanıcılar oyunun Steam koduna ulaşabilecek.

23 Nisan ile 30 Nisan arasında geçerli olacak olan Samsung Türkiye Mount & Blade II Bannerlord kampanyası kapsamında, belirlenen ürünlerden birini aldığınızda belirttiğiniz telefon numarasına SMS gönderilecek. 3 iş günü içerisinde SMS ile oyunun Steam kodunu almak mümkün olacak. Ayrıca kampanyanın stoklar ile sınırlı olduğunu belirtelim. Samsung’un kampanya sayfasında belirtilen bilgilere göre ücretsiz olarak verilecek olan oyun sayısı 700 stok ile sınırlandırılmış durumda.

Samsung Mount Blade

Sadece 1 hafta geçerli olacak olan kampanya kapsamında sunulan ürünlerin ise genel ağırlıkta SSD’ler olduğunu ekleyelim. SSD’ler haricinde 2 adet oyuncu monitörünün de kampanyaya alındığı görülüyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler