Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung, Windows 10’a Kolay Paylaşım Desteğini Getiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

8 Haziran 2020’de gerçekleşen Unpacked 2020 etkinliğinde kamuoyu ile paylaşılan Samsung ve Microsoft arasındaki sevgi pıtırcıklı iş ilişkisi halen devam ediyor ve iş birliğindeki sonuçlardan en sonuncusu Windows 10 kullanıcıları için bir dizi yeni Samsung uygulamasının sunulması. Bunlardan en önemlileri, WIFI Direct aracılığıyla dosya paylaşmanıza izin veren Samsung Quick Share‘dir.

Quick Share
Samsung, Windows 10'a Kolay Paylaşım Desteğini Getiriyor! 2

Samsung konu hakkında şu sözleri dile getirdi: Birkaç ay önce Samsung mobil cihazlarda tanıtılan Hızlı Paylaşım, fotoğrafları, videoları, belgeleri ve daha fazlasını yerleşik Galaxy One UI 2 ile telefonlarda hızlı bir şekilde paylaşmanıza olanak tanıyordu. Hızlı paylaşım işlevini kullanarak, Wi-Fi Direct veya Bluetooth aracılığıyla yakındaki cihazlarla ya da “SmartThings” tarafından desteklenen cihazlarla içerik paylaşabilirsiniz. Uygulama artık Windows 10’a da geliyor ve tabii ki Android ile Windows 10 bilgisayarlar arasındaki paylaşım deneyimini daha da geliştirecek.

Bu uygulamaların ne zaman Windows 10 işletim sistemine geleceği belli değil, ancak yüz milyonlarca Samsung kullanıcısı için bu, kullanıcı deneyimlerinde önemli bir gelişme anlamına gelecektir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler